15 nov 2011

AMIC INVISIBLE... FALTEN 2 DIES!!

Només avisar que ja només falten 2 dies per poder-se inscriure a l'amic invisible... i per saber a qui ens toca regalar!
Estaria molt bé que, per facilitar una mica la feina de la persona que ens hagi de fer el nostre regal, donèssim algunes dades dels peques, com l'edat, l'alçada, el número de peu, colors favorits... no sé, el que ens agradaria saber a nosaltres per tal de no errar massa. Deixeu un comentari i jo afegiré les dades a la llista perquè ho trobeu amb facilitat.
També volia dir-vos que el sorteig es farà a través de sortea2, el dia 20 a última hora, i que la mateixa pàgina enviarà un mail a cada participant dient-li la persona adjudicada (bé, li dirà el mail de la persona). El problema és que no envia l'adreça... a menys que al missatge tipus que us enviarà hi hagi les adreces de totes, però abans de fer això volia saber la vostra opinió (no m'agrada la idea d'haver de donar totes les adreces). A algú se li acudeix una manera de poder enviar les adreces sense que jo o Marina, sapiguem qui ens ha de regalar a nosaltres? Us sembla bé que envii un mail a les que participem amb el llistat complet d'adreces? O fem que les nostres parelles facin el repartiment (en lloc de la pàgina) i que ells es dediquin a enviar a cadascuna la persona i l'adreça? El problema de les adreces l'he vist avui, i per això us el volia comunicar.
Fins ara la llista de participants és aquesta:
1.- LA PANTIGANA
 Tinc un nen, Nur, nascut el 30 de juliol de 2009. Medeix 93-94cm, fa un 24 de peu. No li fa ni cas als peluixos, li encanten els animals i tot el que tingui rodes.
Tengo un hijo, Nur, nacido el 30 de julio de 2009. Mide 93-94cm, tiene un 24 de pie. No le hace ni caso a los peluches; le encantan lon animales y todo lo que tenga ruedas.
2.- PELL A PELL
Roger: 32 mesos. Estatura ideal per a la seva edat. Fa un 26
Eloi: 10 mesos. Estatura ideal per la seva edat. Fa un 22.
Els agraden tots els colors, els animals, els trens... les coses de canalla! Els peluixos els deixen freds.
Roger: 32 meses. Estatura acorde a su edad. Tiene un 26 de pie.
Eloi: 10 meses. Estatura acorde a su edad. Tiene un 22 de pie.
Les gustan todos los colores, los animales, los trenes... las cosas de críos! Los peluches los dejan fríos.
3.- PANDIELLEANDO
Hugo: 6 anys. 1,30
Darío: 4 anys. 1,05
Acher: nascut el 12 d'agost de 2009. Medeix uns 95cm. Podeu veure què fa al seu blog.
Acher: nacido el 12 de agosto de 2009. Mide unos 95cm. Podéis ver a qué se dedica en su blog.             
Té un nen: nascut a finals de gener de 2011. 10,3kg i 75cm. Vigileu amb els objectes amb peces petites perquè s'ho fica tot a la boca. Gateja. Viuen a Londres (l'enviament trigarà més que si fos nacional), i fa molt fred a l'hivern.
Tiene un niño nacido a finales de enero de 2001. Pesa 10,3kb i mide 75cm. Tened cuidado con los objetos con piezas pequeñas porque se lo lleva todo a la boca. Gatea. Viven en Londres (el envío tardará algo más que si fuese nacional), y hace mucho frío allí en invierno.
6.- LINIBAU    
Ariana: nascuda el 16 de maig de 2010. Medeix 86cm i fa un 21.
Ariana: nacida el 16 de mayo de 2010. Mide 86cm y tiene un 21 de pie.
7.- ONAVIS
Té una filla de dos anys acabats de fer. Li agrada llegir contes, fer puzles, cantar i ballar, emprovar-se roba i ajudar a la cuina. Qualsevol regal serà benvingut!
Tiene una hija de dos años recién cumplidos. Le gusta leer cuentos, hacer puzles, cantar y bailar, probarse ropa y ayudar en la cocina. Cualquier regalo será bien recibido.
8.- ESTHER CARULLA (falten les dades)
KILIAN 15 años, 174cm altura, talla 40, nº42 de pie. adolescente, adolescente... ultimamente no sabria decir si le gusta algo aparte de los ordenadores, como dato util podria decir que suele jugar a call of duty, a world of warcraft, colin mcrae...
como es hijo de su madre, le gusta (o le gustaba) hacer manualidades y se ha hecho un experto en hacer coches de carton y papel mache, los dibujos de coches le salen perfectos, sabe de memoria los detalles de los diferentes modelos. le gustan (o le gustaban) los legos o juegos de montar piezas, es el master del monopoli... es fan incondicional de pockemon y creo que es de las pocas cosas que a pesar de ser un poco mayor para ello sigue gustandole sin importarle que sea muy infantil.
Marina: nascuda  a principis de gener de 2011. Pesa 10,5kg i medeix 75cm. Ja gateja i s'ho porta tot a la boca. Li agrada perseguir, llençar i perseguir coses. No li agraden els peluixos.
Marina: nacida a principios de enero de 2011. Pesa 10,5kg y mide 75cm. Ya gatea y se lo lleva todo a la boca. Le encanta perseguir, lanzar y perseguir cosas. No le gustan los peluches.
10.- CAYEMORE
Emilia: 2 anys i mig (dos años y medio)
Lluna: 12 mesos. Fa un 21.
Pau: 7 anys. Medeix 1.20 i fa un 31. Li agrada explorar i fer experiements, el joc simbòlic, ja sigui amb ninots com disfressat, li agraden els superherois i li fascina dibuixar i pintar.
Lluna: 12 meses. Tiene un 21 de pie.
Pau: 7 años. Mide 1,20 y tiene un 31 de pie. Le gusta explorar y hacer experimentos, el juego simbólico, sea con muñecos o disfrazado, le gustan los superheroes y les fascina dibujar y pintar.
12.- SAM
Té un fill de 22 mesos. Pesa 15kg i medeix uns 92cm. Tampoc no li agraden els peluixos.
Tiene un hijo de 22 meses. Pesa 15kg y mide unos 92cm. Tampoco le gustan los peluches.

9 comentarios:

  1. Ostres, doncs no sé... L'ideal seria que cada persona nomès tingués accès a l'adressa de la persona que li ha tocat. Però si això suposa molta feina, feu-ho com us vagi millor, i tampoc passarà res.
    Petons

    ResponderEliminar
  2. El baby va néixer a finals de gener, té 9 mesos i mig ara. És un bebè molt gran, 10300 grams i 74 o 75cm. S'ho fica tot a la boca així que les joguines no poden ser coses petites, per seguretat. Està a punt d'aprendre a gatejar, de moment només ho fa estil comando. Vivim a Londres i aquí fa molt fred a l'hivern.
    Em fa molta ilu això de l'amic invisible, però OJO sóc un desastre fent manualitats, així que hi ha moltes possibilitats que el meu regal hi hagi alguna cosa comprada, amb molta il.lusió això sí :-).
    El tema de les adreces, el que digui la majoria em sembla bé

    ResponderEliminar
  3. Hola!! Quina ilu ja falta menys!! Jo tinc dos nens el Roger de 32 mesos i l'Eloi de 10 meosos. El Roger gasta el 26 i l'Eloi el 22, i medeixen just el que toca per la seva edat (ho opdeu consultar a qualsevol web o llibre)(és que ara dormen i no hopuc mirar!!). Els agraden tots els colors, animals, trens, ... coses de canalla!

    ResponderEliminar
  4. Hola! N'Ariana va néixer el 16 de maig de 2010 i fa uns 86 cm. Calça un 21.

    ResponderEliminar
  5. Taller Pisimun
    Lluna: 12 mesos, fa un 21 de peu i ara mateix no sé quan medeix.
    Pau: 7 anys, li agrada explorar i fer experiments , el joc simbolic, ja sigui amb ninots com disfressat, li agraden els superherois i li fascina dibuixar i pintar. Calça un 31 i fa 120 d'alçada.
    taller Pisimun
    Lluna: 12 meses, hace un 21 de pie y ahora mismo no sé cuando mide.
    Pau: 7 años, le gusta explorar y hacer experimentos, el juego simbólico, ya sea con muñecos como disfrazado, le gustan los superhéroes y le fascina dibujar y pintar. Calza un 31 y hace 120 de altura.

    ResponderEliminar
  6. Per cert, als meus fills tampoc els agraden els peluixos, no en fan ni cas! La veritat és que donen poques opcions de joc, no? Jo no conec cap criatura que realment sigui fan dels peluixos, deuen ser objectes més aviat per fer bonic!! Així que per la Pantigana i per mi, si us plau, abstingueu-vos de regalar peluixos!!!!

    ResponderEliminar
  7. Hola noies!
    Jo tinc una nena que es diu Marina, va néixer a primers de gener i ara té deu mesos i mig, fa les mides normals per la edat (10.5kg i uns 75cm)
    Li agrada molt explorar coses noves i posar-s'ho tot a la boca. Tampoc és de pelutxos.
    Ja gateja i li agrada molt perseguir llençar coses i perseguir-les.

    ResponderEliminar
  8. EL meu també pesa 10,5kg... però té més de dos anys, jajaja. A sortit a la mare...

    ResponderEliminar
  9. Hola, me daba un poco de apuro apuntarme porque sois todas unas artistas y yo con las manualidades pues... dejémoslo en que no se me dan del todo bien, pero bueno con ilusión algo saldrá!! soy mama de un nene de 22 meses, pesa unos 14 y medio y mide unos 92 cm, le gusta todo lo propio de su edad, menos (coincidiendo con muchas como veo) los peluches que están muertos de aburrimiento en su cama...

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...