30 nov 2011

TORNO EN UNS DIES / VUELVO EN UNOS DÍAS

D'aquí a una estona marxo amb el peque cap a Sabadell. Tindré uns dies força mogudets.
Estic organitzant un taller de costura i he d'anar a comprar les teles i tot el material necessari per a fer-lo. He d'anar als magatzems de roba econòmica que conec, si no hi trobo el que busco, aniré als que no són tan econòmics; a veure si trobo alguna tela escaient per a la messenger bag del meu germà. També he d'anar a l'ikea; al carrer Hospital de Barcelona a buscar complements per a les bosses (i snaps dels colors que busco). També m'agradaria visitar alguns amics. Tot això acompanyada, per descomptat, del Nur (espero no oblidar-me del mocador per portar-lo).
El cap de setmana, a més, celebrem el 50 aniversari dels meus pares i fem un dinar familiar.
Espero no atabalar-me massa i poder fer tot el que tinc pensat.
No sé si em podré connectar en cap moment, però continueu apuntant-vos per al sorteig, que quan torni ja actualitzaré la llista.
De aquí a un rato me voy con el peque hacia Sabadell. Tendré unos días bastante movidos.
Estoy organizando un taller de costura y tengo que ir a comprar las telas y todo el material necesario para llevarlo a cabo. Tengo que ir a los almacenes de tela económicos que conozco y si no encuentro lo que busco, iré a los que no lo son tanto; a ver si encuentro una tela adecuada para la messenger bag de mi hermano. También tengo que ir a Ikea; a la calle Hospital, en Barcelona, a buscar complementos para los bolsos (y snaps de los colores que busco). Me gustaría visitar a algunos amigos. Todo esto acompañada de Nur, por supuesto (espero no olvidarme del pañuelo/banda para portearlo).
El fin de semana, además, celebramos el 50 aniversario de boda de mis padres y hemos organizado una comida familiar (organizar es un decir, jeje).
Espero no aturrullarme demasiado y poder hacer todo lo que tengo previsto.
No sé si me podré conectar en algún momento, pero no dejéis de apuntaros al sorteo, que cuando regresa ya actualizaré la lista.

PER ACONSEGUIR-LA, AQUÍ, FINS EL 5 DE GENER
 PARA CONSEGUIR-LA, AQUÍ, HASTA EL 5 DE ENERO

7 comentarios:

  1. Panti, records al Vallès. Jo suposo que dissabte serem a Terrassa! Besus slow

    ResponderEliminar
  2. Panti, records al Vallès! Besus slow

    ResponderEliminar
  3. Segur que t'ho passes pipa comprant cosetes

    ResponderEliminar
  4. On faràs el taller de costura? Ens veiem!

    ResponderEliminar
  5. Ja tornem a estar per aquí! Crec que aquests dies he agafat el virus de la compradora boja, jajajaja. La meva parella, quan va veure les bosses de roba que havia comprat, de poc que no em deixa, jajajaja. Ja us ho ensenyaré demà, quan ho tingui una mica organitzat.
    El taller es farà al Pallars Sobirà. que ja és hora que es facin coses per aquí. Aviat faré una entrada amb tota la informació.
    Una abraçada a tothom

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...