7 dic 2011

VIRUS COMPRADORA BOJA/ VIRUS COMPRADORA LOCA

Com ja us vaig comentar la setmana passada he estat uns dies pel Vallés i Barcelonés per comprar teles i complements per a fer bosses. Jo vaig baixar amb el peque uns dies abans que la meva parella per tal de disposar d'un parell de matins entre setmana per comprar sense aglomeracions (que si visc on visc deu ser per alguna cosa, jeje). Quan ell va arribar i va veure totes les bosses... jajaja
Como ya ops comenté la semana pasada, he estado unos días por el Vallés y Barcelonés para comprar telas y complementos para hacer bolsos. Bajé con el peque unos días antes que mi pareja para poder disponer de un par de mañanas entre semana para comprar sin aglomeraciones (que si vivo donde vivo debe ser por algo, jaja). Cuando llegó él y vio todas las bolsas... jajaja

La meva ruta normal quan he de buscar teles és la següent:
Mi rutina normal cuando tengo que buscar telas es la siguiente:

1.- Un magatzem que hi ha darrera del CAP de Sant Fèlix (Sabadell) on es troben teles a 2, 3 i 4€ el metre. Els preus estan molt bé, però no hi ha una gran varietat (bé, hi ha varietat, però no de les que m'agraden). Crec que es diu "El Kilo Loco", però no ho posa, només a les bosses. També estan a Rubí.
1.- Un almacén que hay detrás del CAP de Sant Félix (Sabadell) donde se encuentran telas a 2,3 i 4€ el metro. Los precios están muy bien, pero no hay una gran variedad (bueno, sí hay variedad, pero no de las que me gustan). Creo que se llama "El Kilo Loco", aunque no lo pone, sólo en las bolsas. También los encontráis en Rubí.
2.- Teixits la Baixada, a la plaça de l'Àngel (Sabadell). Tenen més varietat. Els preus són una mica més alts, però no tant com per passar de llarg (7-9€/m). Les lonetes estan força bé de preu, ja que les tenen a 9€/m, però són de 2,80m d'ample (el doble que les teles normals, que fan sobre el 1,40m)
2.- Teixits la Baixada, enla plazael Ángel (Sabadell). Tienen algo más de variedad. Los precios son un poco más altos, pero no tanto como para pasar de largo. Las lonetas están bastante bien de precio, ya que están a 9€m, pero tienen 2,80m de ancho (el doble que las telasnormales, que suelen hacer 1,40m)
teles per a pantalons

teles vàries
teles tipus polar o amb pèl 
3.- Ikea, on podreu trobar tela gruixuda de cotó sense emblanquir per 2,25/m, a part de la varietat que tenen entre 4 i 7€/m.
3.- Ikea, donde podéis encontrar tela gruesa de algodón sin emblanquecer por 2,25€m, a parte de la variedad que tienen  entre 4 y 7€/m.

Aquesta vegada volia ampliar la meva ruta, però vaig agafar una passa intestinal i de poc que no puc anar a Barcelona. Només hi vaig poder estar 1 hora, el que em va permetre la panxa (que em va fer sortir tard de casa)  i un atropellament que hi va haver a l'estació de Barberà, que de poc fa que no hi arribi abans del tancament de les botigues. Ja us podeu imaginar els ànims que tenia quan vaig arribar-hi.
Esta vez quería ampliar mi ruta, pero tuve una pasa intestinal y por poco no puedo ir a Barcelona. Sólo pude estar 1 hora, lo que me permitió mi barriga (que me hizo salir tarde de casa) y un atropello que hubo en la estación de Barberà, que por poco haceque no llegue antes del cierre de las tiendas. Ya os podéis imaginar los ánimos que tenía cuando llegué.

Vaig arribar amb 30' de temps per a comprar, així que em vaig dirigir al carrer Hospital, ple de botigues de compra al major. Només vaig poder entrar a:
Llegué con 30' para comprar, así que me dirigí directamente a la calle Hospital, llena de tiendas de compra al por mayor. Sólo pude entrar en:
4.- Gasel 2000. Aquí podeu trobar complements per a fer cinturons, una mica de pell, per a fer bosses, etc,  però quasi res del que jo necessitava.
4.- Gasel 2000. Aquí podréis encontrar complementos para hacer cinturones, un poco de piel, para hacer bolsos, etc, pero casi nada de lo que yo necesitaba.
5.- Curtidos García S.L., tot un paradís per a qui li agrada fer una mica de tot. Molt amables i simpàtics (com a mínim qui em va atendre a mi). Tot i que ja havien tancat, em van atendre sense presses, em van fer preu de majorista i vaig sortir encantada d'allà. Vaig comprar diferents tipus de cinta per a bosses, ojetes, anelles per a bandoleres, boques per a moneders (dels de la iaia), uns retalls de pell per a fer soles de sabatilles (que no rellisquin)... tenen cremalleres a metres (ni pensar que això podia existir)
5.- Curtidos García S.L., todo un paraíso para quién le gusta hacer un poco de todo. Muy amables y simpáticos (como mínimo quien me atendió a mí). Aunque ya habían cerrado cuando me toco el turno, me atendieron sin prisas, me hicieron precio de mayorista y salí encantada de allí. Compré diferentes tipos de cinta para bolsos, ojetes, anillas para bandoleras, bocas para monederos (de los de la abuela), unos retales de piel para hacer suelas de zapatillas (que no resbalen)... y tienen cremalleras a metros (ni idea que eso existía)

No ho havia dit, però a Sabadell, al carrer Jacint Verdaguer (arribant a la Gran Via) també hi ha un magatzem, on compro els fils, els bies, les cremalleres i coses per l'estil.
No lo había dicho, pero en Sabadell, en la calle Jacint Verdaguer (llegando a la gran Vía) también hay un almacén donde compro hilos, bies, cremalleras y cosas por el estilo.

I he tornat amb tot això pel que fa a complements...
Y he regresado on todo ésto en cuanto a complementos...

I l'estrella d'aquestes compres és aquest hule, amb el que li faré una bossa a la meva parella com a regal de nadal (aquest no li he ensenyat, serà una sorpresa, ara que amb uns veins s'han posat a elaborar cervesa casolana). L'he trobat al "Comercial del Caucho" a Sabadell
Y la estrella de estas compras es este hule, con el que le haré un bolso a mi pareja como regalo de navidad (este no se lo he enseñado, será una sorpresa, ahora que con unos vecinos se han puesto con la elaboración de cerveza casera). Lo he encontrado en "Comercial del Caucho" en Sabadell.


SI ENCARA NO T'HAS APUNTAT, PER ACONSEGUIR-LA, AQUÍ, FINS EL 5 DE GENER
 ASI AÚN NO TE HAS APUNTADO, PARA CONSEGUIR-LA, AQUÍ, HASTA EL 5 DE ENERO

 

10 comentarios:

 1. a esto llamo yo ir de compras!! las telas de pantalón me gustan mucho, y la tela cervecera va a ser éxito seguro!! (ah! ya casi entiendo todo en catalá! aprendo rápido!)
  para cuándo el envío AI? yo pienso que el viernes 16 puede ser un buen día!¿?

  ResponderEliminar
 2. Perdona Yolanda que no estuviese la traducción, pero cuando me salen tan largos, me da pereza hacerlo en el momento.
  Yo ya he entregado mi regalo del AI... aunque aún no lo han abierto...

  ResponderEliminar
 3. Jolín, vaya aprovechamiento de tiempo... Me encanta el hule (y todo lo demás q compraste)

  ResponderEliminar
 4. uala!!! tu per poca cosa no t'hi poses!!! :D m'encanta tot!

  ResponderEliminar
 5. Jo, qué gozada comprar tantas cosas... Reconozco que aunque llevo una vida bastante austera... ¡me encanta comprar telas, papeles, maderas y todo lo que sea para hacer trabajos en casa, jeje!
  Días bien aprovechados... ¡espero que tengas mejor las tripas! Saludos.

  ResponderEliminar
 6. Envidia me da todo (menos la factura jajajaja)

  ResponderEliminar
 7. De hecho, he comprado tanto porque en el taller de costura pongo yo las telas, así que tiene que haber para elegir. Y la factura... hay mucha cosa, pero los precios eran realmente buenos. Teniendo en cuenta que ya no vuelvo a comprar ropa confeccionada, creo que me saldrá a cuenta... o eso espero, jajajaja

  ResponderEliminar
 8. Uala! Quantes coses! Quina enveja poder comprar tot això directament i a bon preu. A les illes no és gens fàcil.

  ResponderEliminar
 9. Linibau, als Pirineus tampoc és gens fàcil, per no dir impossible. Per això aprofito quan baixo comprant el que necessito i el que pugui necessitar.

  ResponderEliminar
 10. Has arrasat!!! Bé, ara a posar data pel curs, que serà un èxit!!! En tinc unes ganes...Petons

  ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...