20 dic 2011

AMIC INVISIBLE... ja ha arribat!! / ¡¡ya ha llegado!!

Normalment els dimarts baixem a mercat, però avui, com que plovia, Nur i jo ens hem quedat a casa. Quan la meva parella ha tornat de fer la compra, ha arribat amb un paquet... no, un paquetàs!! L'ha enviat Inma, de PAra Mi Peque con Amor.
Normalmente los martes vamos al mercado, pero hoy, como llovía, Nur y yo nos hemos quedado en casa. Cuando ha regresado mi pareja de comprar, ha llegado con un paquete... no, ¡¡un paquetazo!!. Lo ha enviado Inma, de PAra Mi Peque con Amor.
Nur estava dinant i se m'ha acudit dir-li que era per a ell. De seguida ha preguntat: -hi ha joguines?... ja no ha volgut dinar més, jeje, se n'ha anat directe a obrir-lo.
Nur estaba comiendo y se me ha ocurrido decirle que era para él. En seguida ha preguntado: - hay juguetes?... ya no ha querido comer más, jeje, se ha ido directo a abrirlo.
 Ens hem trobat això al treure el paper i el cartró protector...
Nos hemos encontrado ésto al quitar el papel y el cartón protector...
 Inma ens ha obsequiat amb un munt de coses...
Inma nos ha obsequiado con un montón de cosas...
La joguina favorita d'Acher... i crec que també serà la del Nur. S'hi ha estat com mitja hora jungant-hi.
El juguete favorito de Acher... y creo que también será la de Nur. Se ha pasado como media hora jugando sin parar.
Hi ha hagut un petit incident i s'ha desenganxat la peça inferior que evita que se surtin les boles... en Nur ho ha sol·lucionat col·locant una cistella.
Ha habido un pequeño incidente y se ha desenganchado la pieza inferior que evita que se salgan las bolas... Nur lo ha solucionado colocando un cesto de los suyos.
 També ens ha fet unes cintes per a ballar...
También nos ha hecho unas cintas para bailar...
 Li han agradat molt i cada vegada que sona la música va a buscar-les.
Le han gustado mucho y cada vez que suena la música, va a buscarlas.
Un memory de formes i colors secundaris. De seguida els ha anat assenyalant, dient triangle, quadrat, cercle. Li anirà molt bé per a practicar... i a nosaltres per a la nostra precària memòria.
 Un memory de formas y colores secundarios. En seguida los ha ido señalando, diciendo triángulo, cuadrado, círculo. Le va ha ir muy bien para practicar... y a nosotros para nuestra precaria memoria.
 Després d'assenyalar les peces i recolocar-les a la caixa, ha fet una torre amb elles... li encanta fer piles!
Después de señalar las piezas y recolocarlas en la caja, ha hecho una torre con ellas... ¡le encanta apilar!
 I encara ens ha enviat conserves de les que fa l'Inma, que tenen una pinta meravellosa, tot molt ben etiquetat, cuidat fins a l'últim detall (com tot el que fa). Ja estic desitjant encetar-les.
Y aún nos ha enviado conservas de las que hace Inma, que tienen una pinta maravillosa; todo muy bien etiquetado, cuidando hasta el último detalle (como todo lo que hace). Ya estoy deseando abrirlas... dicen "cómeme", jejeje
I per acabar, un sabó casolà dels que fa. M'encanten els sabons casolans, també en faig i ja l'he col·locat a la sabonera que faig fer (no li he fet foto, m'acabo d'adonar, ops)
Y para acabar, un jabón casero de los que hace. Me encantan los jabones caseros, también hago y ya lo he colocado en la jabonera que hice (no le he hecho foto, me acabo de dar cuenta, ops)
Només quedar agrair-li enormement a l'Inma aquests regals tan genials que ens ha enviat. No sabria dir quin m'ha agradat més perquè m'encanten tots, de veritat. I el Nur està encantat també amb ells; els té en un lloc preferent, ben a l'abast i a cada moment s'hi acosta per jugar una estona. Moltíssimes gràcies i una abraçada enorme pels tres.
Sólo me queda agradecer enormemente a Inma estos regalos tan geniales que nos ha enviado. No sabría decir cuál me ha gustado más porque me encantan todos, de verdad. Y Nur está encantado también con ellos; los tiene en un lugar preferente, bien al alcance y a cada momento se acerca para jugar un rato con ellos. Muchísimas gracias y un abrazo enorme para los tres.

7 comentarios:

 1. Guau! Quin regalàs! La vostra amiga invisible és un sol. Una abraçada!

  ResponderEliminar
 2. Quina il·lusió! Tot és molt guapo!

  ResponderEliminar
 3. quina passada!!!! el de fusta amb les bolles l'ha fet ella?? m'encanta!!!

  ResponderEliminar
 4. muy buenos regalos, si señora! a disfrutarlos!!

  ResponderEliminar
 5. Me alegro que os hayan gustado!!! Con todo lo que nos muestras a diario es lo que os merecéis! Besos.

  ResponderEliminar
 6. Sí que la fet ella, Dawn, i puc assegurar que està perfecte!! Nur no para de jugar-hi. I amb les cintes de ballar avui hem ballat al ritme de Rosa Zaragoza... genial!!
  Inma, no sé si nos lo merecemos, pero te aseguro que lo disfrutamos mucho. Gracias de nuevo.

  ResponderEliminar
 7. Ese circuito de pelotas me tiene enamorada!!!!!!!!!!!!

  ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...