22 dic 2011

A 3 DIES DE NADAL I ENCARA AIXÍ! / A 3 DÍAS DE NAVIDAD Y AÚN ASÍ

Només tinc tres dies per acabar-li el regal al peque. Tenia molt clar el que li volia fer, però per variar, m'he complicat la vida. Podria haver agafat un tutorial de tants que hi ha i fer-ne un d'igual, però sempre intento adaptar tot el que faig al lloc on anirà, a les nostres necessitats i a possibles futurs canvis d'ús... així que no sé si el tindré acabat per nadal. Sé que a en Nur no li importarà que no estigui per aquell dia, de fet no sap ni què és nadal, ja que no sóc gaire partidària d'aquest tipus de festes convertides al consumisme, però és una bona excusa per a fer un dels infinits treballs pendents que tinc.
Avui en Nur ha comprovat que hi cabien bé els seus cotxes...
Sólo tengo tres días para acabar el regalo del peque. Tenía muy claro lo que le quería hacer, pero para variar, me he complicado la vida. Podría haber cogido un tutorial de tantos que hay y hacer uno igual, pero siempre intento adaptar todo lo que hago al lugar que ocupará, a nuestras necesidades y a posible futuros cambios de uso... así que no sé si lo tendré acabado para navidad. Sé que a Nur no le importará que no esté para ese día, de hecho no sabe ni qué es navidad, ya que no soy muy partidaria de este tipo de fiestas convertidas al consumismo, pero es una buena excusa para hacer uno de los infinitos trabajos pendientes que tengo.
Hoy, Nur, ha comprobado que cabían sus coches... 

5 comentarios:

  1. Quina bona pinta! Ànim, que encara hi ets a temps. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. Ànims, segur que ho acabaràs, està quedan molt xulo!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  3. ánimo! seguro que te da tiempo! Y si no celebras "O Apalpador" que aquí en galicia llega el 31

    ResponderEliminar
  4. Està quedant molt guapo i original! I si no està per Nadal per St Esteve o per Reis car el més important és la il·lusió i tenir ganes de fer coses útils i boniques! Bon Nadal!

    ResponderEliminar
  5. Pero qué pinta más buena tiene! SIempre te lías pero las cosas te quedan genial. Saludos!

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...