2 oct. 2011

LES ÚLTIMES ADQUISICIONS


Cotó estampat "flors"
                                       
Cotó estampat "cors"

Quadre de gales (crec)


Cotó de samarreta


Tovallola


Loneta a ratlles

7 comentarios:

 1. m'encanta la de cors! ara, a cosir!
  on compres les teles?

  ResponderEliminar
 2. La de cors em va agradar només veure-la. Normalment busco en un magatzem de retalls i restes de peces on trobo teles des d'1 a 4€/m. També compro a Ikea les teles tipo loneta. Però aquestes últimes són d'una botiga de Sabadell on no tenen uns preus exagerats. Sempre busco teles econòmiques, perquè si no, surt més car fer-t'ho que comprar-ho fet.

  ResponderEliminar
 3. sí, el preu de les teles assusta :-S i al final de les rebaixes surt molt millor comprar les coses fetes que la tela...
  jo recicl totes les que puc, també soc fan de les d'ikea, i de tant en tant en compr alguna a tenda de teles, si pot esser que no siguin massa cares

  ResponderEliminar
 4. Sort en tinc del magatzem de retalls i restes de serie... I per comprar fils, bies, botons, cintes, etc vaig a un magatzem al major que surt millor de preu. He de comprar bobines senceres, però ja ho gastaré, tampoc són masses metres.

  ResponderEliminar
 5. Quina sort disposar de llocs a prop on trobar teles bé de preu!

  ResponderEliminar
 6. Llocs a prop??? Els tinc a 300km!! Sempre que baixo a Sabadell a veure la família aprofito per anar de compres i carregar amb teles, fils, feltres, bies, etc... que aquí l'hivern és mol llarg i les hores de llum poques, així que faig "acopio de material" ;)
  Una abraçada

  ResponderEliminar
 7. Yo por mi zona no tengo localizado ningún sitio con buenos precios... también soy de reciclar todo lo que puedo y sobre todo "bendito ikea", jeje!! Pero para pillar algunas telas es horrible, siempre están agotadas!!

  ResponderEliminar

Puedes decir algo... si te apetece... pero si lo que quieres es hacerte publicidad, mejor no lo hagas, jejeje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...