2 oct 2011

LES ÚLTIMES ADQUISICIONS


Cotó estampat "flors"
                                       
Cotó estampat "cors"

Quadre de gales (crec)


Cotó de samarreta


Tovallola


Loneta a ratlles

7 comentarios:

  1. m'encanta la de cors! ara, a cosir!
    on compres les teles?

    ResponderEliminar
  2. La de cors em va agradar només veure-la. Normalment busco en un magatzem de retalls i restes de peces on trobo teles des d'1 a 4€/m. També compro a Ikea les teles tipo loneta. Però aquestes últimes són d'una botiga de Sabadell on no tenen uns preus exagerats. Sempre busco teles econòmiques, perquè si no, surt més car fer-t'ho que comprar-ho fet.

    ResponderEliminar
  3. sí, el preu de les teles assusta :-S i al final de les rebaixes surt molt millor comprar les coses fetes que la tela...
    jo recicl totes les que puc, també soc fan de les d'ikea, i de tant en tant en compr alguna a tenda de teles, si pot esser que no siguin massa cares

    ResponderEliminar
  4. Sort en tinc del magatzem de retalls i restes de serie... I per comprar fils, bies, botons, cintes, etc vaig a un magatzem al major que surt millor de preu. He de comprar bobines senceres, però ja ho gastaré, tampoc són masses metres.

    ResponderEliminar
  5. Quina sort disposar de llocs a prop on trobar teles bé de preu!

    ResponderEliminar
  6. Llocs a prop??? Els tinc a 300km!! Sempre que baixo a Sabadell a veure la família aprofito per anar de compres i carregar amb teles, fils, feltres, bies, etc... que aquí l'hivern és mol llarg i les hores de llum poques, així que faig "acopio de material" ;)
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  7. Yo por mi zona no tengo localizado ningún sitio con buenos precios... también soy de reciclar todo lo que puedo y sobre todo "bendito ikea", jeje!! Pero para pillar algunas telas es horrible, siempre están agotadas!!

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...