17 sept 2011

AGUDITZEM ELS SENTITS: TACTE (MONTESSORI)

Avui m’he llevat amb ganes de preparar-li material de sensorial al Nur. Al mes de juliol vaig assistir a un curs Montessori impartit per Montessori-Canela a la UB (sí, heu llegit bé, a la universitat!). El curs estava centrat en sensorial i vida pràctica, que és el que més m’interessa per l’etapa vital del meu fill ara mateix, ja que té 2 anys. Vaig experimentar un material que em va captivar, i avui me l’he fet amb el que tenia per casa.
Aquest és el material que he preparat. He buscat teles entre les que tinc pel taller que tinguessin diferents tactes (cotó, ras, tovallola, pana, vellut, tul, “paño”, lli, etc) i he fet dos quadrats de cadascuna. Es treballa tancant els ulls (en aquest cas també he confeccionat un "antifaz") i, a través del tacte, agrupar les teles per parelles d’iguals. Us ho recomano, és molt relaxant.


3 comentarios:

  1. m'encanta la idea!!!! quan tengui una estona et copio segur! :-D gràcies! vaig a seguir mirant pel teu bloc, té molt bona pinta!

    ResponderEliminar
  2. ja tenim memory nosaltres també!
    http://mirincondemariposas.blogspot.com/2011/09/memory-tactil.html
    moltes gràcies per la idea!
    una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Me ha gustado mucho!! Me lo has recordado que lo tenía pendiente... lo vi en el blog de dawn que lo había hecho a partir del tuyo y ya no me acordaba... Gracias!! Besos.

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...