23 nov 2011

FABULOSES CUQUES (LLIBRE)

Ahir, com fem cada quinze dies, vam anar al Bibliobús. Al nostre municipi no hi ha biblioteca, així que hi ha el servei de Bibliobús; una biblioteca mòbil, que ve un matí cada quinze dies. Si hi hagués biblioteca potser no la visitaríem tant, però el fet que només vingui uns dies concrets, t'obliga a anar-hi, i és fantàstic, és la nostra cita de certs dimarts. De fet, moltes vegades passem pel lloc on aparca i el Nur diu, no hi és el bús.
Aquest és un dels llibres que li vaig agafar a en Nur. Li encanten els animals en general, però les cuques li fascinen. No pot veure una marieta sense fer que li pugi pels dits. Inclús he de vigilar quan vol agafar els llimacs.
Ens hem passat una bona estona mirant les diferents cuques i els seus noms. 
 I al final del llibre, m'ha sorprés que en Nur pogués reconèixer i trobar entre tots aquests l'escarbat girafa, l'escarbat de la patata, l'escarbat goliat i l'escarbat tortuga, a part de la marieta, per descomptat. Tot un èxit!


2 comentarios:

  1. Ei! Noltros el tenim i és un dels preferits de la menuda. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. Yo empecé yendo también al Bibliobús cuando venía a mi barrio, los jueves por debajo de mi cole... ¡qué experiencia tan inolvidable para mi!

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...