26 sept 2011

MÀQUINA OVERLOCK DEL LIDL

Acabo de veure a la pàgina del Lidl que aquest dissabte 1 d’octubre surt en promoció la màquina de cosir overlock, per 129€ (inclús hi ha un video demostratiu). La meva germana i jo ens la vam comprar. Ella ja tenia experiència amb màquines d’aquest tipus, ja que treballava en un taller tèxtil i em va dir que estava força bé. Jo, fins ahir, no l’havia provat, i, la veritat, estic al·lucinada de cóm va i el temps que em vaig estalviar per fer uns pantalons... que consti que no tinc comissió, eh? Només per a qui li pugui interessar.

8 comentarios:

  1. Gràcies per compartir-ho. La veritat és que està molt bé de preu.

    ResponderEliminar
  2. Ves Menduca, sólo hay que desearlo y sale! ;)

    ResponderEliminar
  3. que ganas de comprarla! (no sé si me estaré obsesionando un poco con esto del coser...)

    ResponderEliminar
  4. Si lo que haces son cosas útiles, yo considero que más que obsesión es utilidad y necesidad

    ResponderEliminar
  5. jo la vaig comprar,pero al no saber portar-la i no tindre a ningú que m´ensenye,no sé si es que no funciona bé o es que no sé interpretar el dvd i les instruccions.
    Vaig tallar uns bodies per a fer samarretes (bodies nous que me encantaren de l´h&m)i al voler fer la vora va ser,bo,una odissea........
    Necessitaré preguntarte per combinacions de puntades,etc.... :-(

    ResponderEliminar
  6. Jo, la primera vegada que la vaig enhebrar debia fer alguna cosa malament ja que no cosia bé. La vaig guardar durant uns mesos, jejeje. A la segona ho vaig aconseguir, però no et pensis que són una experta de la overlock, sempre faig la mateixa puntada, la de 4 fils.
    Amb la overlock només pots fer la puntada per rematar la tela, no es pot fer vores... per això, una remalladora... jo em vaig enterar quan ho vaig intentar fer, jejeje.
    Però per fer totes les costures d'unió de peces es genial, ja que cus, talla i remata alhora.
    Si tens cap dubte, envia'm un mail.
    Una abraçada

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...