16 sept 2011

TARTA DE POMES

Us deixo també la recepta de la tarta de poma, que vaig fer fa unes setmanes.

tarta de poma
3 ous
1 iogurt (el seu envàs és la mesura = got)
1 got d’oli d’oliva
2 gots de sucre
3 gots de farina
1 sobre de llevat
ratlladura de llimona
1 poma ratllada
poma a làmines per decorar
Batre tots els ingredients (menys la farina, les clares d’ou i les pomes) fins que sigui una massa homogènia. Afegir la farina, i per últim, les clares muntades a punt de neu procurant no treure tot l’aire. Incorporar la poma ratllada a la massa i remoure suaument. Abocar la massa a un motlle folrat en paper parafinat (paper de forn) i col·locar la poma a làmines per sobre. Coure a 160-170ºC uns 40’ o fins que surti un ganivet net al punxar-la.
Si voleu que quedi lluent, es pot “pintar” quan acaba de sortir del forn amb melmelada d’albercoc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...