6 ene 2012

TIPI ORGANITZADOR / TIPI ORGANIZADOR

Encara no està acabat del tot, ja que els pals d'avellaner que va portar la meva parella ni són rectes, ni tenen el gruix adequat...però d'avui no passava sense montar-li a en Nur. I també em falta l'interior d'un lateral, que estarà dedicat a activitats vàries.
Aún no está acabado del todo, pues los palos de avellano que trajo mi pareja, ni están rectos, ni tienen el grosor adecuado... pero de hoy no pasaba sin montárselo a Nur. Y también me falta el interior de un lateral, que estará dedicado a actividades varias.







11 comentarios:

  1. És genial! M'agrada moltíssim!!

    ResponderEliminar
  2. es chulísimo! alucino con lo de organizarlo por dentro!! menuda curranta estás hecha!
    con la edad de Nur, los míos tenían una casita de imaginarium (yo todavía no tenía máquina de coser) y la aprovechamos muchísimo, sobre todo para leer cuentos. tu tipi es genial!

    ResponderEliminar
  3. Ei! Quina guapada! Us ha quedat preciós i molt útil!

    ResponderEliminar
  4. Et felicito, és preciós! t'haurien de donar un premi per haver creat una cosa tan bonica, que content déu estar el Nur!!!

    ResponderEliminar
  5. Uaaaaaauuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!Guapíssim!! una passada! Et felicito per la originalitat i lo pràctic que és! agafo la idea!

    ResponderEliminar
  6. Es super chulo y práctico! Me ha encantado como lo has organizado por dentro... ¡precioso!!

    ResponderEliminar
  7. estas feta una crac! és xulíssim! els raconets són genials per a ells, per sentir-se protegits, amagats, tranquils, per compartir secrets, per fer una becaineta, per construir-se el seu petit món!

    ResponderEliminar
  8. Quina idea més genial per organitzar-ho tot! Llàstima que jo no tenc lloc per posar una cosa semblant, GENIAL!

    ResponderEliminar
  9. Ostres, és genial! S'ha de tenir molta traça per fer això! :) Jo que sóc un desastre amb les manualitats no sabria ni per on començar!

    ResponderEliminar
  10. que xulada m'agradaria saber com las fet per a ferlila al meu fill ja que tinc una caixa de cartó plantá en el menjador i no m'agrada gens, mil gracies

    ResponderEliminar
  11. Que pasada te a quedado increible y con muy buenas ideas.

    carme

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...