24 feb 2012

TROBADA P-P / ENCUENTRO P-P

No penséis mal, que no tiene nada que ver con la política, jejejeje.

Yolanda de Pandielleando estuvo por Barcelona hace poco y como no podía pasar la oportunidad de conocerla, me desplacé 300 km para verla, jejeje. La verdad es que hice coincidir mi visita a la familia con sus días por la capital catalana... y fue genial. Estuvimos de compras por Barcelona. Ya os podéis imaginar qué tipo de compras hicimos... telas, telas y más telas, jejejeje.

Nos perdimos por Barcelona... bueno, la hice perderse yo :-(, pero conseguimos situarnos y encontrar, después de preguntar a unos vecinos y a un guardia urbano, que callejero en mano, nos indicó la calle que buscábamos para poder llegar a la tienda de telas africanas Jeanne Weiss, en la calle Rauric.

Menudo susto nos llevamos cuando preguntamos los precios de las telas... casi 18€/m!! Decidimos pasar por Nunoya (calle de la Palla) antes de comprar nada aquí...
En Nunoya las telas no son más baratas 17€ las de algodón 18€m las de algodón y lino... pero tenían unas telas tan bonitas, que no pudimos evitar comprar algunas. No era cuestion de arrepentirse de no haberlas comprado una vez de regreso en casa, tan lejos, jejeje...

No os fieis del tamaño de la bolsa, parece pequeña, pero dentro había siete tipos de telas diferentes.

Éstas son las telas que compré yo... (los nombres se los he puesto yo, jejeje)




 
Regresamos a Jeanne Weiss, para comprar alguna tela africana, aunque sólo Yolanda compró. Yo me resistí, no me acabaron de convencer a ese precio... ya regresaré... o no. Creop que preguntarñe directamente a las mujeres africanas del barrio de mis padres dónde consiguen sus telas, que dudo que las compren a esos precios.
Antes de entrar en Ribes i Casals (en Roger de Llúria,7), entramos en Donna, frente a RiC. Allí encontramos unas telas de algodón con estampados infantiles muy bonitas.
Al lado de RiC está La casa del Retall y, como no, también entramos. Encontramos unos retales al 50% a los que no nos pudimos resistir.


Y para acabar la jornada de compras, entramos en la conocida Ribes i Casals. Nos fuimas directas al outlet, pero no había nada interesante. Lo único que encontramos fueron puños elásticos, de un color no demasiado bonito, pero a 1€/m...
Ya en tienda estuvimos buscando sudadera, pero solo tenían en verde oscuro o marrón, así que no nos gustaron. Polar sí que tenían y en bastantes colores. Yo compré ésto...

También compré pana gruesa en negro (para acabarle los pantalones al ahora Menos Olvidado de Casa) y en verde caqui para hacerle otros. También compré algo de terciopelo negro para complementar los retales de vellut que compré en La Casa del Retall.

Y aquí acabó nuestro encuentro interbloguero P-P (Pandiella-Pantigana), que espero que no sea el último.
Podéis ver la entrada del encuentro de Pandielleando aquí.

A parte de estas tiendas, hice mi recorrido habitual por El kilo loco, en Sabadell (con telas de 1 a 4€m)...





Y para acabar, por Ikea Badalona...




Y hasta aquí mi segundo Virus de la compradora loca

29 comentarios:

  1. Guaaaaauuuu! Quantes teles! I a més són precioses! :) Segur que el teu marit quan t'ha vist amb totes les bosses li ha donat un síncope, jajaja!

    ResponderEliminar
  2. que chula la última! no la conocía! voy a publicar mi otra versión de los hechos...ya!

    ResponderEliminar
  3. són precioses!!!!
    m'encanta la dels elefants! i la de pomes i la de vespes! bé, totes les que has posat d'aquesta tenda! però quins preus! són de les de patchwork? quin ample fan?
    la de pomes és molt xula també! i les de camiseta, a 4e/m o menys?? quina enveja!!!
    i la darrera de l'ikea m'encanta, és prima o loneta?
    llàstima que no trobàssiu gran cosa a l'outlet de Ribes i Casals!
    una abraçada!

    ResponderEliminar
  4. Vaya virus!!! Hasta me da miedo que me contagie tb, cual es el tratamiento?

    ResponderEliminar
  5. Preciosas las telas!! Yo hace poco también hice acopio de telas en ikea que esta la economía regular.
    Y esperando con ganas el c.c!!

    ResponderEliminar
  6. Ple de felicitat, va ser pitjor la vegada anterior perquè en comprar teles d'hivern (polar, tela de pel, borreguito, etc) feien molt de volum, jejejeje. Aquestes m'hi han capigut quasi totes en una caixa de plàstic transparent de les de l'Ikea de 65l, jejeje.
    Dawn, les de samarreta crec que em va cobrar 7€ per 3 metres. Aquella botiga és un xollo, i com que compro força encara m'ho rebaixen. El polar, la vegada anterior, me'l van cobrar a menys de 3€!!
    Naii, el virus se cura donde vivo, que no hay ni una tienda, jajajaja

    ResponderEliminar
  7. Uauuu! I què en fas de tantes teles?

    ResponderEliminar
  8. Hola
    Acabo de conocer tu blog gracias a un enlace. Me parece genial. He estado mirandolo y me gusta mucho. Lo del Cosim plegades es muy tentador pero ahora mismo voy bastante justa de tiempo con unos encargos, pero te voy siguiendo y haber si en el próximo me puedo apuntar.
    Un abrazo
    Cris
    laventanadecris.blogspot.com

    ResponderEliminar
  9. Anònim, si fas una ullada al blog veuràs que segur que els hi dono ús, jejejee.
    Cris, encantada que estés por aquí, y si no puede ser para este cosemos juntas, para el próximo.

    ResponderEliminar
  10. Me acabo de enterar que se llamaba tela de puños...
    Nunca sabía cómo preguntar por ella, suena bastante obvio, jejej

    ResponderEliminar
  11. Si yo viviese "lejos" de las tiendas.... los de las mensajerías tendrían el trabajo asegurado conmigo! jajaja
    Ahora vivo "lejos" y ya me saludan por mi nombre los de los transportes! jajaja
    Qué lujazo de dia!

    ResponderEliminar
  12. QUé gozada, cuántas telas juntas. En RiC yo hice un pedido el otro día comprando fieltro y polar y me han servido super rápido y muy bien, estoy contenta!!
    Me han encantado todas y seguro que pronto le das muuuuuuuuuchos usos, qué ganas de ver lo que haces!
    Las de camiseta también me han gustado mucho que esas cuesta mucho encontrarlas y además a tan buen precio! Un besico.

    ResponderEliminar
  13. M'agraden toteeees!! Quina enveja que em feu. Petonets!

    ResponderEliminar
  14. mare meva!!! 7€ per 3m de tela de camiseta... m'estic morint de l'enveja!!!

    ResponderEliminar
  15. Bones!
    Em podries dir on puc trobar roba de sudadera? jo, a sabadell hi vaig molt sovint, a la Baixada, en trobaré? pel que he llegit a la teva entrada, no em val la pena anar fins a ribes i casals...
    Gràcies i felcitats pels 6 mesos, és increïble que en tan poctemps hagis fet tant! Endevant! Àngela

    ResponderEliminar
  16. Hola... Acabo d'arribar al teu bloc per casualitat (des de 3 macarrons on també he arribat de casualitat des de Caos Magazine, on vaig anar a parar des de Kireei) i volia preguntar-te quina és la botiga on compres les teles a Sabadell.

    Jo també vaig a la Baixada, però m'han parlat d'altres botigues i com fa molt poquet que cuso, encara no les conec.

    Moltes gràcies!

    ResponderEliminar
  17. Paula, a Sabadell hi ha vàries botigues de teles. La Baixada que ja coneixes està força bé per certs tipus de teles i els preus no són desorbitats.
    Darrere del CAP de Sant Fèlix hi ha un magatzem petit de retalls i restes de peces, on no trobaràs moltes coses maquíssimes, però els preus van de 1 a 4€/m. Buscant sempre trobo alguna cosa que emportar-me, jejeje.
    Al centre, al carrer Calderón hi ha Teixits Duran, mab teles de moltíssima qualitat i preus molt elevats. Ideal per a confecció de roba de qualitat. Allà trobaràs tela de llana, tot tipus de quadres dels de tota la vida, etc. No apta per a gent que cosim per hobby i a low-cost, jejeje.
    També hi ha al mateix carrer Calderon una botiga de Patchwork, on encara no m'he atrevit a entrar, però suposo que els preus seran els de tot arreu que tenen teles de patchwork, entre 14-16€/m per amples de 110cm.
    Jo no en conec cap més, o ara no em venen al cap. Però si tu en descobreixes alguna, ja ens ho faràs saber.

    ResponderEliminar
  18. Moltes, moltes, moltes gràcies!!

    Havia sentit a parlar d'alguna cosa pel Sant Fèlix... Ah, ja no tinc excusa, em sembla que demà al matí mateix m'escapo i faig el tafaner!

    Ostres, sí, he passat molts cops per la porta de Teixits Duran i mai no he entrat... Ja feia tota la pinta de botiga cara. Jo tampoc tinc pressupost per entrar-hi... i molt menys aptituds de costurera!! Potser quan hi hagi agafat una mica més de pràctica.

    I a la de patchwork, que es diu "Cosint, cosint..." sí que hi vaig entrar un cop, i és força cara. Fins i tot les teles llises de cotó valen a partir de 15 euros el metre.

    A La baixada tenen algunes teles de patchwork més bé de preu, a uns 7-10 euros el metre, però no són tan maques.

    No sé si encara hi és, però al carrer Sant Quirze hi havia una altra botiga de patchwork que es deia l'Agulla, crec, on també tenien coses molt maques, tot i que també cares.

    Vaig a veure si puc comprar la roba necessària pel sew-along que has muntat, que el jersei em sembla preciós! He estat tafanejant i també m'ha fet gràcia la setmana de costura pels pomelos... M'alegra molt haver trobat la teva pàgina!

    Un petó i mil gràcies!!

    ResponderEliminar
  19. Gràcies a tu, Paula. A La Baixada també hi vaig sovint. La tela dels pantalons tailandesos i la de cors del buff són d'allà. Tenen unes lonetes estampades molt maques entre 9-12€/m.
    Si vols fer el Cosim Plegades no t'encaparris a buscar una tela de sudadera perquè costa molt de trobar. Tu busca una tela que t'agradi, si té elasticitat en una de les direccions, genial, perquè la podràs fer tal qual, i si no en té, llavors l'hauràs de fer totalment oberta, ja que la que estic fent es fica com un jersei.
    Potser algun dia coincidim de botigues per Sabadell, jejeje

    ResponderEliminar
  20. Ara mateix tinc una pana preciosa blanca amb un estampat de topos en diferents tons que em va costar crec que 12 a la Baixada, sí. El que passa és que moltes vegades em fa pena comprar-ne més perquè sóc força patata cosint...

    D'acord, buscaré una tela amb una mica d'elasticitat, perquè si a sobre haig de fer modificacions, no sé jo si aconseguiré acabar.

    I, home, si vens a Sabadell a comprar tela, avisa i farem per trobar-nos ;^)

    (He provat de treure la verificació del meu blog... ja t'explicaré si me n'he sortit o no. Mil gràcies!)

    ResponderEliminar
  21. Ja sé quina micropana dius, és molt maca, però en el seu moment em va racar pagar 12€, jejeje. Quedaria molt bé per la jaqueta...

    ResponderEliminar
  22. jo m´he abastit de teles tirades de preu al mercadet dels dimarts d´ací,una dona portaba retalls molt xulos a 2 o 3€ la peça (com estigués) i fà poc,en nadal em sembla,vingué un xic,que ja no ha tornat,que venía peces a 1€ de varios metres (son les teles que vaig usar per a fer el mussol)pero ja.A Vàlencia no tenim ikea,em fà una ràbia! A la proxima et faré un encarrec,ja m´ho envies per correu,je j ej.
    Laa tela matrioska i un altra que ha comprat la Pandi amb ninos com disfressats son les que mes m´han agradat.La dels elefants es molt xula també.Bé,ja vorem el que ix!!! Moltes felicitats,i moltes gràcies per compartir amb nosaltres!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  23. Ehem...

    Que sàpigues que gràcies a tu... vull dir, per culpa teva, ara tinc dues bosses plenes a vessar de roba, per la jaqueta i per vuit o deu jaquetes més...

    Molt macos al Kilo Loco, com que m'he firat m'han arreglat el preu i m'han regalat un parell de retalls.

    Sembla que em repeteixo una mica, però moltes gràcies!

    ResponderEliminar
  24. Paula, jo vull veure les teles!!!!
    Sí que són macos a El Kilo Loco. A mí com que em coneixen d'anar-hi sovint i comprar força, també m'ho arreglen. Així que encara està més tirat de preu, jejeje. Jo estic intentant que el noi munti una botiga igual a Sort, que té moltes ganes... i jo més, jajajaja.

    ResponderEliminar
  25. Tenéis telas, de aquí a que os jubiléis!!!!!!

    ResponderEliminar
  26. M'estic fent un fart de riure llegint-vos. Jo estic a Sabadell i no conec cap d'aquests llocs que dieu!!! Em sembla que haurem de fer una reunió d'urgència, ja, ja, ja!!!

    ResponderEliminar
  27. Sabeu si han tancat El Kilo Loco? He anat 3 cops i era tancat, no se si es casualitat o que ha passat...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, no han tancat. Precissament aquest dimarts hi vaig ser. Obren entre setmana de 9:30 a 13:15 i de 16:30 a 19:30 (més o menys). El dissabte em sembla que obren al matí.

      Eliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...