Com que ens havíem quedat sense pa, el forn més proper està a 12km i 20’ de cotxe, feia temps que no en feia cap i havia d’encendre el forn per a les magdalenes, he fet aquest pa de pipes de carbassa.
PA DE PIPES DE CARBASSA (amassat en panificadora)
300 ml d’aigua (tot i que mentre s’amassava he hagut d’afegir una mica)
1 c.p. sal
200 g de farina de sègol
450 g de farina de blat
20 g de llevat premsat
Ho he posat, en aquest ordre a la panificadora, amb un programa d’integral. Quan li faltava l’últim fermentat he tret la massa i l’he passada a un motlle més gran, l’he cobert amb un drap i l’he deixat reposar fins que ha doblat el seu volum, més o menys.
L’he cuit al forn a 200ºC (i un recipient amb aigua a dintre) uns 45’.
El pan es un arte!!! Y este tiene muy muy buena pinta!
ResponderEliminarGracias!
ResponderEliminar