9 oct 2011

MAGDALENES

Avui ha sigut un matí profitós a la cuina. A casa volien magdalenes, i ja que havia d’encendre el forn, he aprofitat per fer un pa de pipes de carbassa i coure albergínies i pebrots per a una escalivada.
Aquí us deixo les magdalenes, amb la seva recepta, per descomptat.
MAGDALENES DE L’ÀVIA
½ kg d’ous (pesats amb closca i tot)
½ kg de sucre
½ kg de farina
½ l d’oli d’oliva
1 c.s. canyella
1c.p. bicarbonat

Batre els ous i el sucre fins que quedi una massa homogènia i clara. Afegir la farina, amb la canyella i el bicarbonat, i tornar a batre lo just. Per últim incorporem l’oli i barregem bé.
Passem la massa als patifus o motlles per a magdalenes (jo faig servir una bossa de congelació com a “manga” pastissera, tallant una cantonada), hi posem una mica de sucre per sobre si volem, i ho coem a 180-200ºC fins que estiguin daurades.


3 comentarios:

  1. Ayer estuvo Acher haciendo magdalenas con su tía (mi cuñada) por la tarde...¡nos vinimos con un montón! Las magdalenas en esta casa son de la tía...

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  2. Es la primera vez en mi vida que veo los huevos como ingrediente de "peso". Se nota que es una regla nemotécnia.
    :)
    Me gustó el libro de los panes del último post.

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  3. Jeje, no me había dado cuenta...¡mi cuñada también las hace pesando los huevos!

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