BRÒQUIL AMB SALSA DE JULIVERTINGREDIENTS: 1 bròquil (tallat en rams), oli d’oliva, tamari, suc concentrat de poma, vinagre d’umeboshi, ametlla en pols, un bon manat de julivert fresc, sal marina.
1.- Bullir el bròquil, amb un pessic de sal, sense tapa, uns 15’ o fins que estigui cuit (jo ho faig al vapor)
2.- Salsa: passar per la batedora els següents ingredients fins que quedi la consistència desitjada: 2 c.s. oli oliva, 1 c.s. suc concentrat de poma., 1 c.p. tamari, 1 c.p. vinagre d’umeboshi, 1 c.s. ametlla en pols, un bon grapat de julivert fresc.
3.- Servir el bròquil amb la salsa pel damunt o bé a part.
BRÓCOLI CON SALSA DE PEREJIL
INGREDIENTES: 1 brócoli (cortado en ramos), aceite de oliva, tamari, zumo concentrado de manzana, vinagre de umeboshi, almendra en polvo, un buen manojo de perejil fresco, sal marina.
1.- Hervir el brócoli, un un poco de sal, sin tapa, unos 15' o hasta que esté cocido (yo lo hago al vapor)
2.- Salsa: pasar por la batidora los siguientes ingredientes hasta que tenga la consistencia deseada: 2 c.s. de aceite de oliva, 1 c.s. de zumo concentrado de manzana, 1 c.p. de tamari, 1 c.p. de vinagre de umeboshi, 1 c.s. de almendra en polvo y un buen manojo de perejil fresco.
3.- Servir el brócoli con la salsa por encima o bien a parte.
Quina recepta més interessant. No coneixia el vinagre aquest.
ResponderEliminarAquesta salsa ha de ser ben bona. Gràcies!
ResponderEliminarMmmmm que rica receta! Me encanta el broquil, anoche lo cene en tempura. Esta la pruebo fijo. Besos!
ResponderEliminar