9 nov 2011

ELABORACIÓ DE PATXARAN

INGREDIENTS:
anís
aranyons (un cul d'ampolla)
pell de llimona´
10 grans de café
1 branca de canyella
2 ó 3 cullerades de sucre


INGREDIENTES
anís
endrinas (un culo de botella)
piel de limón
10 granos de café
1 ramita de canela
1 ó 3 cucharadas de azúcar



4 comentarios:

  1. habrá que pasar por tu casa dentro de unos meses,¡ésto son palabras mayores!

    ResponderEliminar
  2. Ei, vas forta avui eeehhh. hihihi
    Quan tinguis un moment, ja m'enviaràs el disseny que havies pensat. Ja tinc ganes de veure'l :-)

    ResponderEliminar
  3. Què bona una copeta de patxaran amb gel amb el cafè. Mmmmmm! Gràcies per la recepta!

    ResponderEliminar
  4. A mi no m'agrada el patxaran, ni bec alcohol... però pels convidats!

    ResponderEliminar

No seas tímidx, deja un comentario si te apetece ;-)